Aanbouw aan huis

 • Binnen 1 uur een complete offerte.
 • Op basis van de beste bouwkwaliteit.
 • Zeer hoge isolatiewaarden, zowel warmte als geluid.
 • In 25 dagen woonklaar.
Kosten berekenen
Aanbouw aan huis

Aanbouw aan huis

Ruimte! De grootste luxe in huis

Een aanbouw van de beste kwaliteit. Voor een grotere woonkamer bijvoorbeeld. Of een royale eetkeuken. Een aanbouw is een goede investering want hoe meer vierkante meters, hoe aantrekkelijker je huis. En hoe waardevoller het wordt.

Nóg een reden voor een aanbouw aan je huis: levensbestendig wonen. Met een slaapkamer en een badkamer op de benedenverdieping kun je langer in je huis blijven wonen, ook als je ouder wordt.

Met de huidige energietransitie is het wel belangrijk dat je kiest voor een constructie met een hoge isolatiewaarde. Een aanbouw van Aanbouwfabriek heeft een isolatiewaarde die 25% hoger ligt dan de wettelijke norm. Goed voor een zuinig energielabel en lagere stookkosten.

Bij Aanbouwfabriek bereken je eenvoudig de kosten voor je aanbouw. We begroten het project van funderingsadvies tot en met het laatste likje latex. En dat alles op basis van de beste bouwkwaliteit. Heb je vragen? We maken graag tijd voor je vrij in een persoonlijk gesprek. Dat kost je niets en dat verplicht je tot niets. Maar het geeft je wél de gelegenheid om je plannen en wensen rustig met ons door te spreken.

Kosten berekenen

Ook bij jou in de buurt

Je woonkamer of keuken over de volle breedte verlengen. Op een hoogwaardige manier met de minst mogelijke overlast. Gegarandeerd binnen de planning én binnen je budget. Dat is de belofte van Aanbouwfabriek.

Maar welke aannemer kies je voor een aanbouw? Aanbouwfabriek maakt het je gemakkelijk, want wij werken met een geselecteerd dealernetwerk. Daartoe selecteerden we in 140 regio’s in Nederland de beste bouwpartners. Lokale aannemers die vertrouwd zijn met ons bouwsysteem en die onze beloftes helpen realiseren.

Een dealer van Aanbouwfabriek is een aannemer uit jouw regio die is aangesloten bij Bouwend Nederland, Bouwgarant of Woningborg. Bovendien hanteren we de Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting BouwGarant (Covo2010). Deze voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Dat alles biedt je dus veel zekerheden.

Bij Aanbouwfabriek bereken je eenvoudig de kosten voor je aanbouw. Want we begroten het project van funderingsadvies tot en met het laatste likje latex. En dat alles op basis van de beste bouwkwaliteit. Heb je vragen? We maken graag tijd voor je vrij in een persoonlijk gesprek. Dat kost je niets en dat verplicht je tot niets. Maar het geeft je wél de gelegenheid om je plannen en wensen rustig met ons door te spreken.

Aanbouw huis voorbeelden

De zeven zekerheden van Aanbouwfabriek

 • All-in offerte: van fundering tot en met schilderwerk.
 • Géén verborgen kosten.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Binnen 25 werkdagen opgeleverd.
 • Stabiliteitswaarborg.
 • Hoge isolatiewaardes.
 • Aangesloten bij Bouwgarant.

Direct de kosten berekenen? Ga naar de offerte tool en je hebt binnen een uur onze offerte in je mail.

Wil je de verbouwingsplannen in een persoonlijk gesprek bespreken. Dat kan! Na het maken van de online offerte ontvang je van ons een inlog voor je persoonlijke account. Hier kun je je offerte inzien, downloaden en zelf een afspraak plannen. Ga je met ons bouwen dat vind je in je online account ook alle bouwgegevens zoals de aannemingsovereenkomst, constructieberekeningen en bouwtekeningen.

Kosten berekenen
Advies nodig?

Advies nodig?

We helpen je graag!

Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Je vraag per e-mail kan ook. Stel 'm hier en je ontvangt uiterlijk binnen 24 uur antwoord.

- Stuur ons een e-mail