Aanbouw aan huis

 • Met gratis constructieberekeningen.
 • Op basis van de beste bouwkwaliteit.
 • Met stabiliteitswaarborg.
 • En zeer hoge isolatiewaarden, zowel warmte als geluid.
Kosten berekenen
Aanbouw aan huis

Aanbouw aan huis

Ruimte! De grootste luxe in huis

Een aanbouw van de beste kwaliteit. Voor een grotere woonkamer bijvoorbeeld. Of een royale eetkeuken. Een aanbouw is een goede investering want hoe meer vierkante meters, hoe aantrekkelijker je huis. En hoe waardevoller het wordt.

Nóg een reden voor een aanbouw aan je huis: levensbestendig wonen. Met een slaapkamer en een badkamer op de benedenverdieping kun je langer in je huis blijven wonen, ook als je ouder wordt.

Met de huidige energietransitie is het wel belangrijk dat je kiest voor een constructie met een hoge isolatiewaarde. Een aanbouw van Aanbouwfabriek heeft een isolatiewaarde die 25% hoger ligt dan de wettelijke norm. Goed voor een zuinig energielabel en lagere stookkosten.

Kosten berekenen

Ook bij jou in de buurt

Je woonkamer of keuken over de volle breedte verlengen. Op een hoogwaardige manier met de minst mogelijke overlast. Gegarandeerd binnen de planning én binnen je budget. Dat is de belofte van Aanbouwfabriek.

Maar welke aannemer kies je voor een aanbouw? Goedkoper is natuurlijk niet altijd beter maar je wilt voor topkwaliteit ook weer niet de hoofdprijs betalen. Best lastig. Aanbouwfabriek maakt het je gemakkelijk, want wij werken met een geselecteerd dealernetwerk. Daartoe selecteerden we in 140 regio’s in Nederland de beste bouwpartners. Lokale aannemers die vertrouwd zijn met ons bouwsysteem en die onze beloftes helpen realiseren.

Een dealer van Aanbouwfabriek is een aannemer uit jouw regio die is aangesloten bij Bouwend Nederland, Bouwgarant of Woningborg. Bovendien hanteren we de Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting BouwGarant (Covo2010). Deze voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Dat alles biedt je dus veel zekerheden.

Bij Aanbouwfabriek bereken je eenvoudig de kosten voor je aanbouw. Want we begroten het project van funderingsadvies tot en met het laatste likje latex. En dat alles op basis van de beste bouwkwaliteit. Heb je vragen? We maken graag tijd voor je vrij in een persoonlijk gesprek. Dat kost je niets en dat verplicht je tot niets. Maar het geeft je wél de gelegenheid om je plannen en wensen rustig met ons door te spreken. Je komt dan aan tafel met één van onze 140 dealers, dus dan weet je gelijk met wie je in zee gaat.

Bij Aanbouwfabriek bieden we je keiharde garanties en zekerheden

 • All-in offerte: van fundering tot en met schilderwerk.
 • Géén verborgen kosten.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Binnen 25 werkdagen opgeleverd.
 • Stabiliteitswaarborg.
 • Hoge isolatiewaardes.
 • Aangesloten bij Bouwgarant.

Aanbouwfabriek werkt samen met gerenommeerde dealers in 140 regio’s. Samen plaatsen we al zo’n dertig jaar aanbouwen dus je gaat in zee met een zeer ervaren specialist. Een prettige zekerheid!

Kosten berekenen
Aannemer

Advies nodig?

We helpen je graag!

Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Je vraag per e-mail kan ook. Stel 'm hier en je ontvangt uiterlijk binnen 24 uur antwoord.

085 - 06 07 721 Stuur ons een e-mail