Uitbouw aan woning

 • Binnen 1 uur een complete offerte.
 • Op basis van de beste bouwkwaliteit.
 • Gebouwd door onze eigen dealers.
 • Deels zelf klussen? Geen probleem.
Kosten berekenen
Uitbouw aan woning

Uitbouw aan woning

Meer huis in 25 dagen

Groter wonen zonder te verhuizen? Uitbouw! Zo investeer je in woongenot én in extra waarde van je huis. Kijk naar de statistieken van de NVM of het CBS en je ziet dat extra meters de waarde van je woning flink kunnen opschroeven.

Ook voor ouderen kan een uitbouw een goed idee zijn. Met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond kun je veel langer blijven wonen in je eigen huis.

Los van de energietransitie is het altijd belangrijk dat je kiest voor een goed geïsoleerde uitbouw aan je woning. De isolatiewaarde van een uitbouw van Aanbouwfabriek ligt 25% hoger dan het wettelijk minimum. Goed voor lagere stookkosten en een hoger energielabel.

Kosten berekenen

Ook in jouw regio

Je woonkamer of keuken over de volle breedte verlengen met een uitbouw? Met de minst mogelijke overlast, op een hoogwaardige manier en gegarandeerd binnen de planning én binnen je budget. Dat is wat wij beloven bij Aanbouwfabriek.

Maar welke aannemer kies je voor een uitbouw? Goedkoper is natuurlijk niet altijd beter maar je wilt voor topkwaliteit ook weer niet de hoofdprijs betalen. Best lastig. Aanbouwfabriek maakt het je gemakkelijk, want wij werken met de een geselecteerd dealernetwerk. In 140 regio’s in Nederland selecteerden we de beste bouwpartners. Lokale aannemers die verrtrouwd zijn met ons bouwsysteem en onze beloftes helpen realiseren.

Onze dealer is een bouwer bij jouw uit de buurt die is aangesloten bij Bouwend Nederland, Bouwgarant of Woningborg. Een aannemingsovereenkomst met onze dealer wordt gesloten onder de Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting BouwGarant (Covo2010). Voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking tussen de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en Bouwgarant. Zo biedt bouwen via Aanbouwfabriek volop zekerheden.

Kosten uitbouw woning berekenen

Wat je uitbouw kost? Dat bereken je nu heel snel en eenvoudig: met de online-tool van Aanbouwfabriek.

Je ontvangt dan binnen een uur een complete en zeer gedetailleerde offerte in je mail. Echt alles zit erin, van de constructieberekeningen tot en met laatste spijkertje. En dat alles op basis van de beste bouwkwaliteit.

Zie je het zitten, dan gaan we graag met je om de tafel om je wensen en plannen tot in detail met je door te spreken. Je ontmoet dan een van onze 140 dealers dus dan weet je gelijk met wie je in zee gaat. Dit alles kost je niets en dat verplicht je tot niets.

De zeven zekerheden van Aanbouwfabriek

Bij Aanbouwfabriek bieden we je keiharde garanties en zekerheden.

 • All-in offerte: van fundering tot en met schilderwerk.
 • Géén verborgen meerkosten.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Binnen 25 werkdagen opgeleverd.
 • Stabiliteitswaarborg.
 • Hoge isolatiewaardes.
 • Al onze dealers zijn aangesloten bij Bouwgarant.

Aanbouwfabriek werkt samen met gerenommeerde dealers in 140 regio’s. Samen plaatsen we al zo’n dertig jaar aanbouwen dus je gaat in zee met een zeer ervaren specialist. Een prettige zekerheid!

Kosten berekenen
Advies nodig?

Advies nodig?

We helpen je graag!

Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Je vraag per e-mail kan ook. Stel 'm hier en je ontvangt uiterlijk binnen 24 uur antwoord.

085 - 06 07 721 Stuur ons een e-mail