Aanbouw huis kosten

 • All-in offerte binnen 1 uur.
 • Gratis constructieberekeningen.
 • Géén verborgen meerkosten.
 • Binnen 25 werkdagen opgeleverd.
Kosten berekenen
Aanbouw huis kosten

Aanbouw huis kosten

Op basis van de beste bouwkwaliteit

Wat kost dat eigenlijk, zo’n aanbouw aan je huis? De offerte tool van Aanbouwfabriek maakt het heel inzichtelijk.

Een gedetailleerde offerte voor een aanbouw aan je huis, daar is een aannemer heel wat uren mee bezig. Daarom duurt het gemiddeld zo’n drie weken voordat je ‘m in de bus hebt. AanbouwFabriek doet het anders. Wij ontwikkelden een uniek geautomatiseerd systeem waarmee we de kosten van elke gewenste aanbouw direct kunnen berekenen. Onze offerte bevat alle kosten van begin tot eind zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

aanbouw huis kosten

DE VOORDELEN VAN AANBOUWFABRIEK

Voor je aanbouw huis kosten
 • All-in offerte: van fundering tot en met schilderwerk.
 • Gratis en vrijblijvend advies gesprek.
 • Gratis constructieberekeningen.
 • Zeer flexibel qua uitvoering – wel 2.300 varianten mogelijk!
 • Vakwerk van de specialist.
Kosten berekenen

VOORBEELDEN

Laat je dan inspireren door onze voorbeelden van gevelaanzichten. En bereken eenvoudig de kosten voor je aanbouw met onze offerte tool. Daarin maak je de nodige keuzes, bijvoorbeeld over de afwerking en de details. Binnen een uur heb je onze offerte in je mail. Inclusief alle denkbare kosten zodat je precies weet waar je aan toe bent.

KOSTEN AANBOUW

Met de offertetool van Aanbouwfabriek ontvang je binnen 1 uur een all-in offerte op maat. Zo weet je razendsnel of jouw aanbouwplan financiëel haalbaar is. Met onze offerte kun je direct een financieringsaanvraag indienen bij een hypotheekverstrekker.

Vraag je een aannemer om een offerte, reken dan op een stroom vragen. Wat worden de afmetingen van de aanbouw? Welke materialen moeten worden toegepast? Hoe dient de aanbouw afgewerkt te worden? Doe je de offerte tool van Aanbouwfabriek, dan kies je uit de antwoorden en mag je binnen een uur een gedetailleerde offerte tegemoet zien.

Bij Aanbouwfabriek kiezen we voor solide constructies met de allerbeste eigenschappen op het gebied van duurzaamheid, geluids- en warmte-isolatie. Daarom bouwen we met beton en met steen.

Je kunt een aanbouw maken van houtskelet of metselwerk. Dat is een relatief lichte en goedkope oplossing, ook omdat er een minder zware vloer nodig is.
Aanbouwfabriek doet het anders: wij kiezen voor beton. Beton heeft veel meer massa, is onverwoestbaar en biedt veel betere geluids- en warmte-isolatie. Omdat beton meer weegt, stelt dit hogere eisen aan de fundering en aan de vloer. Hierdoor is een aanbouw met betonnen casco verhoudingsgewijs duurder dan een houtskelet of metselwerk casco. Maar omdat beton zoveel comfortabeler woont, kiezen veel mensen toch voor deze bouwwijze.

Aanbouwfabriek maakt maar één ding: aanbouwen. Dat is als dertig jaar ons specialisme en daar zijn we dus best goed in geworden. Zó ervaren, dat we niet telkens opnieuw hoeven te tekenen of te rekenen – de aanbouw die je wilt hebben, ligt al in onze la. Dat scheelt veel tijd en maakt het proces zeer voorspelbaar.

Bij Aanbouwfabriek begroten we je aanbouw tot en met het laatste spijkertje. Alles zit erin van het geotechnisch bodemonderzoek, het funderingsonderzoek, de plattegrond tekening, de constructieberekening, tot alle tekeningen met constructiedetails.

DE ZEVEN ZEKERHEDEN VAN AANBOUWFABRIEK

Bij Aanbouwfabriek bieden we je keiharde garanties en zekerheden.

 • All-in offerte: van fundering tot en met schilderwerk.
 • Géén verborgen meerkosten.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Binnen 25 werkdagen opgeleverd.
 • Stabiliteitswaarborg.
 • Hoge isolatiewaardes.
 • Al onze dealers zijn aangesloten bij Bouwgarant.

Aanbouwfabriek werkt samen met gerenommeerde dealers in 140 regio’s. Samen plaatsen we al zo’n dertig jaar aanbouwen dus je gaat in zee met een zeer ervaren specialist. Een prettige zekerheid!

Kosten berekenen

Je kunt overal een indicatie van de kosten opvragen, maar de offerte van Aanbouwfabriek was direct heel compleet dus daar konden we zó voor tekenen.

Astrid de Jonge
Aannemer

Advies nodig?

We helpen je graag!

Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Je vraag per e-mail kan ook. Stel 'm hier en je ontvangt uiterlijk binnen 24 uur antwoord.

085 - 06 07 721 Stuur ons een e-mail