Aanbouw keuken

 • Binnen 1 uur een complete offerte in je mail.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Geheel vrijblijvend.
 • Op basis van de beste bouwkwaliteit.
Kosten berekenen
Aanbouw keuken

Aanbouw keuken

Meer huis in 25 dagen

Zie jij je keuken als het warm kloppend hart van je huis? Aanbouwfabriek helpt je je wensen realiseren. Met een aanbouw aan je keuken heb je opeens alle ruimte voor een kookeiland of die grote eettafel voor extra gezellige avonden.

Geef online de afmetingen en je wensen door dan weet je binnen een uurtje exact hoeveel je aanbouw kost.

Een aanbouw voor je keuken, op een hoogwaardige manier met de minst mogelijke overlast. Gegarandeerd binnen de planning én je budget. Dat is de belofte van Aanbouwfabriek.

DE VOORDELEN VAN AANBOUWFABRIEK

VOOR JE AANBOUW KEUKEN
 • Binnen 1 uur weet je exact hoeveel je aanbouw kost.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Gratis vrijblijvend adviesgesprek, zonder kosten of verplichtingen.
 • Duurzaam en onderhoudsarm gebouwd.
 • Zeer flexibel qua uitvoering - wel 2.300 varianten mogelijk!
 • Uitstekende isolatiewaarden, zowel warmte als geluid.
Kosten berekenen

Voorbeelden aanbouw keuken

Laat je inspireren door onze voorbeelden van gevelaanzichten voor de aanbouw van jouw keuken. Je bepaalt zelf de afmetingen, de plek van een daklicht, van ramen en deuren. Of ze moeten kiepen, draaien of schuiven en of ze van hout, aluminium of kunststof moeten zijn. En bijvoorbeeld waar je stopcontacten en lichtpunt wilt hebben. Zelf afbouwen of afwerken? Ook dat kan! Bekijk onze offerte, dan valt je direct op dat alle denkbare kosten erin zitten – je weet dus precies waar je aan toe bent.

Kosten aanbouw keuken

De kosten van een aanbouw zijn afhankelijk van de kwaliteit van de materialen. Bij Aanbouwfabriek kiezen we voor degelijk en duurzaam. Niks gipswandjes – we geloven in solide constructies met de allerbeste eigenschappen op het gebied van duurzaamheid, geluids- en warmte-isolatie. Dus bouwen we met beton en steen. Met dubbel of driedubbel glas. En kiezen we voor het beste hang- en sluitwerk. Zo garanderen we lange levensduur en weinig onderhoud.

Bij Aanbouwfabriek bouwen we met prefab binnenspouwbladen van beton. Dat doen we met een reden. Beton geeft namelijk een hoge geluidsisolatie. Binnenspouwbladen van houtskelet (houten staanders afgewerkt met gipsplaten) bieden een veel lagere geluidsisolatie. Dit komt omdat houtskelet of metselwerk veel minder massa hebben.

Een betonnen binnenspouwblad is veel zwaarder dan een casco van houtskelet of metselwerk. Een betonnen casco (vloer, wanden, dak) heeft door zijn enorme massa veel voordelen. Het is niet alleen onverwoestbaar. Maar presteert ook beter op het gebied van warmte- en geluidsisolatie. Daarom kiezen we niet voor houtskeletbouw, kalkzandsteen of aluminium. Er gaat niets boven beton.

Bij Aanbouwfabriek doen we veel in eigen huis en produceren we alvast vooruit. Het dak, de vloerdelen, de binnenmuren, deze hebben we standaard op voorraad. Gaat een van onze dealers bij je aan de slag, te beginnen met de fundering, dan kunnen we dus razendsnel leveren. Door de slimme combinatie van prefab en traditionele bouw kunnen we binnen 25 dagen opleveren. Gegarandeerd!

Alle aanbouwen van Aanbouwfabriek worden gebouwd met materialen met de beste producteigenschappen om een optimaal wooncomfort te bieden. Wat jouw keukenaanbouw kost? Dat bereken je snel en eenvoudig met onze offerte tool.

DE ZEVEN ZEKERHEDEN VAN AANBOUWFABRIEK

Bij Aanbouwfabriek bieden we je keiharde garanties en zekerheden.

 • All-in offerte: van fundering tot en met schilderwerk.
 • Géén verborgen meerkosten.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Binnen 25 werkdagen opgeleverd.
 • Stabiliteitswaarborg.
 • Hoge isolatiewaardes.
 • Al onze dealers zijn aangesloten bij Bouwgarant.

Aanbouwfabriek werkt samen met gerenommeerde dealers in 140 regio’s. Samen plaatsen we al zo’n dertig jaar aanbouwen dus je gaat in zee met een zeer ervaren specialist. Een prettige zekerheid!

Kosten berekenen
Aannemer

Advies nodig?

We helpen je graag!

Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Je vraag per e-mail kan ook. Stel 'm hier en je ontvangt uiterlijk binnen 24 uur antwoord.

085 - 06 07 721 Stuur ons een e-mail