Aanbouw keuken

Meer huis in 25 dagen
  • Binnen 1 uur een complete offerte in je mail.
  • Op basis van de beste bouwkwaliteit.
  • Uitstekende isolatiewaarden, zowel warmte als geluid.
  • Al dertig jaar ons specialisme.
Kosten berekenen

Advies nodig?

We helpen je graag!

Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Je vraag per e-mail kan ook. Stel 'm hier en je ontvangt uiterlijk binnen 24 uur antwoord.

- Stuur ons een e-mail
Aanbouw keuken

Aanbouw keuken

Meer huis in 25 dagen

Aanbouwfabriek helpt je je wensen realiseren. Geef online de afmetingen en je wensen 
door dan weet je binnen een uurtje exact hoeveel je aanbouw kost. Een aanbouw op een hoogwaardige manier met de minst mogelijke overlast. Gegarandeerd binnen de planning én je budget. Dat is de belofte van Aanbouwfabriek.

Duurzaam en degelijk

Aanbouwfabriek werkt met prefab betonnen spouwmuren aan de binnenkant en traditioneel metselwerk als buitengevel. Prefab heeft als voordeel dat er onder gecontroleerde omstandigheden kan worden gewerkt voor een optimale en constante kwaliteit. Zo krijgen regen, wind en vorst geen vat op het resultaat.

Prefab betonnen binnenmuren (vloer, wanden, dak) biedt veel voordelen. Het is niet alleen onverwoestbaar. Maar presteert ook veel beter op het gebied van warmte- en geluidsisolatie. Onze isolatiewaarden liggen gemiddeld 25% hoger dan het wettelijk minimum. Goed voor een zuinig energielabel en lagere stookkosten.

Duurzaam en degelijk

Kosten aanbouw keuken

De kosten van een aanbouw zijn afhankelijk van de afmeting en de kwaliteit van de materialen. Bij Aanbouwfabriek kiezen we voor degelijk en duurzaam. Niks gipswandjes – we geloven in solide constructies met de allerbeste eigenschappen op het gebied van duurzaamheid, geluids- en warmte-isolatie. Dus bouwen we met beton en steen. Met dubbel of driedubbel glas. En kiezen we voor het beste hang- en sluitwerk. Zo garanderen we lange levensduur en weinig onderhoud.

Bij Aanbouwfabriek bouwen we met prefab binnenspouwbladen van beton. Dat doen we met een reden. Beton geeft namelijk een hoge geluidsisolatie. Binnenspouwbladen van houtskelet (houten staanders afgewerkt met gipsplaten) bieden een veel lagere geluidsisolatie. Dit komt omdat houtskelet of metselwerk veel minder massa hebben.

Een betonnen binnenspouwblad is veel zwaarder dan een casco van houtskelet of metselwerk. Een betonnen casco (vloer, wanden, dak) heeft door zijn enorme massa veel voordelen. Het is niet alleen onverwoestbaar. Maar presteert ook beter op het gebied van warmte- en geluidsisolatie. Daarom kiezen we niet voor houtskeletbouw, kalkzandsteen of aluminium. Er gaat niets boven beton.

Kosten berekenen
Kosten aanbouw keuken

Voorbeelden 
aanbouw keuken

Laat je inspireren door onze voorbeelden van gevelaanzichten voor de aanbouw van jouw keuken. Je bepaalt zelf de afmetingen, de plek van een daklicht, van ramen en deuren.

Of ze moeten kiepen, draaien of schuiven en of ze van hout, aluminium of kunststof moeten zijn. En bijvoorbeeld waar je stopcontacten en lichtpunt wilt hebben. Zelf afbouwen of afwerken? Ook dat kan! Bekijk onze offerte, dan valt je direct op dat alle denkbare kosten erin zitten – je weet dus precies waar je aan toe bent.

Recent opgeleverd

aanbouw huis

De zeven zekerheden van Aanbouwfabriek

Bij Aanbouwfabriek bieden we je keiharde garanties en zekerheden
  • All-in offerte: van fundering tot en met schilderwerk
  • Géén verborgen meerkosten
  • Inclusief constructieberekeningen
  • Binnen 25 werkdagen opgeleverd
  • Stabiliteitswaarborg
  • Hoge isolatiewaardes

Alle aanbouwen van Aanbouwfabriek worden gebouwd met materialen met de beste producteigenschappen om een optimaal wooncomfort te bieden.

Wat jouw keukenaanbouw kost? Dat bereken je snel en eenvoudig met onze offerte tool.

Kosten berekenen