Aanbouw keuken

 • Binnen 1 uur een complete offerte in je mail.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Geheel vrijblijvend.
 • Op basis van de beste bouwkwaliteit.
Kosten berekenen
Aanbouw keuken

Aanbouw keuken

Meer huis in 25 dagen

Aanbouwfabriek helpt je je wensen realiseren. Geef online de afmetingen en je wensen door dan weet je binnen een uurtje exact hoeveel je aanbouw kost.
Een aanbouw op een hoogwaardige manier met de minst mogelijke overlast. Gegarandeerd binnen de planning én je budget. Dat is de belofte van Aanbouwfabriek.

DE VOORDELEN VAN AANBOUWFABRIEK

VOOR JE AANBOUW KEUKEN
 • Binnen 1 uur weet je exact hoeveel je aanbouw kost.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Gratis vrijblijvend adviesgesprek, zonder kosten of verplichtingen.
 • Duurzaam en onderhoudsarm gebouwd.
 • Op basis van de beste bouwkwaliteit.
 • Uitstekende isolatiewaarden, zowel warmte als geluid.
Kosten berekenen

Voorbeelden aanbouw keuken

Laat je inspireren door onze voorbeelden van gevelaanzichten voor de aanbouw van jouw keuken. Je bepaalt zelf de afmetingen, de plek van een daklicht, van ramen en deuren. Of ze moeten kiepen, draaien of schuiven en of ze van hout, aluminium of kunststof moeten zijn. En bijvoorbeeld waar je stopcontacten en lichtpunt wilt hebben. Zelf afbouwen of afwerken? Ook dat kan! Bekijk onze offerte, dan valt je direct op dat alle denkbare kosten erin zitten – je weet dus precies waar je aan toe bent.

Kosten aanbouw keuken

De kosten van een aanbouw zijn afhankelijk van de afmeting en de kwaliteit van de materialen. Bij Aanbouwfabriek kiezen we voor degelijk en duurzaam. Niks gipswandjes – we geloven in solide constructies met de allerbeste eigenschappen op het gebied van duurzaamheid, geluids- en warmte-isolatie. Dus bouwen we met beton en steen. Met dubbel of driedubbel glas. En kiezen we voor het beste hang- en sluitwerk. Zo garanderen we lange levensduur en weinig onderhoud.

Bij Aanbouwfabriek bouwen we met prefab binnenspouwbladen van beton. Dat doen we met een reden. Beton geeft namelijk een hoge geluidsisolatie. Binnenspouwbladen van houtskelet (houten staanders afgewerkt met gipsplaten) bieden een veel lagere geluidsisolatie. Dit komt omdat houtskelet of metselwerk veel minder massa hebben.

Een betonnen binnenspouwblad is veel zwaarder dan een casco van houtskelet of metselwerk. Een betonnen casco (vloer, wanden, dak) heeft door zijn enorme massa veel voordelen. Het is niet alleen onverwoestbaar. Maar presteert ook beter op het gebied van warmte- en geluidsisolatie. Daarom kiezen we niet voor houtskeletbouw, kalkzandsteen of aluminium. Er gaat niets boven beton.

Duurzaam en degelijk

Aanbouwfabriek werkt met prefab betonnen spouwmuren aan de binnenkant en traditioneel metselwerk als buitengevel. Prefab heeft als voordeel dat er onder gecontroleerde omstandigheden kan worden gewerkt voor een optimale en constante kwaliteit. Zo krijgen regen, wind en vorst geen vat op het resultaat.

Prefab betonnen binnenmuren (vloer, wanden, dak) biedt veel voordelen. Het is niet alleen onverwoestbaar. Maar presteert ook veel beter op het gebied van warmte- en geluidsisolatie. Onze isolatiewaarden liggen gemiddeld 25% hoger dan het wettelijk minimum. Goed voor een zuinig energielabel en lagere stookkosten.

De sterke punten van beton

Warmte-isolerend: beton heeft sterk isolerende eigenschappen. Dat komt zo: de betonnen binnenmuren nemen gedurende de dag de warmte op en geven deze geleidelijk weer af naarmate de buitentemperatuur daalt. Op deze manier worden warmtepieken afgevlakt en blijft het, ook op erg warme dagen, binnen aangenaam koel.

Geluidsisolerend: Gehorige buren, straatgeluiden, ventilatiesystemen, muziek, dichtslaande deuren. Soms registreren we deze geluiden niet eens bewust, maar ze beïnvloeden ons wel. Beton houdt geluidstrillingen effectief tegen.

Wind- en waterdicht: daardoor is het risico op vochtproblemen klein.

Comfortabel: Beton heeft een hoge dichtheid en hierdoor een hoge thermische inertie (warmteopslagcapaciteit). Dat zorgt voor een gelijke en constante spreiding van de warmte of koude die de wanden hebben opgenomen. Dat verhoogt het wooncomfort.

Veilig: beton is vuurbestendig en daardoor brandveilig.

Zijn er ook nadelen? Beton is een zwaar materiaal dat extra eisen stelt aan de fundering.

DE ZEVEN ZEKERHEDEN VAN AANBOUWFABRIEK

Bij Aanbouwfabriek bieden we je keiharde garanties en zekerheden.

 • All-in offerte: van fundering tot en met schilderwerk.
 • Géén verborgen meerkosten.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Binnen 25 werkdagen opgeleverd.
 • Stabiliteitswaarborg.
 • Hoge isolatiewaardes.
 • Al onze dealers zijn aangesloten bij Bouwgarant.

Alle aanbouwen van Aanbouwfabriek worden gebouwd met materialen met de beste producteigenschappen om een optimaal wooncomfort te bieden. Wat jouw keukenaanbouw kost? Dat bereken je snel en eenvoudig met onze offerte tool.

Kosten berekenen
Aannemer

Advies nodig?

We helpen je graag!

Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Je vraag per e-mail kan ook. Stel 'm hier en je ontvangt uiterlijk binnen 24 uur antwoord.

085 - 06 07 721 Stuur ons een e-mail