Uitbouw constructieberekening

  • Offerte inclusief constructieberekeningen.
  • Een geotechnisch bodemonderzoek voor 100% zekerheid.
  • Hoge isolatiewaarden, zowel geluid als warmte.
  • 25 dagen woonklaar.
Kosten berekenen
Uitbouw constructieberekening

Uitbouw constructieberekening

Gratis bij Aanbouwfabriek

Zijn constructieberekeningen verplicht?

Ja. Wanneer je gaat bouwen moet je ervoor zorgen dat alle gewijzigde en nieuwe draagconstructies van jouw aanbouw veilig en stabiel zijn.

Hoe je dat kunt aantonen? Met officiële constructieberekeningen. Laat je een constructieberekening maken dan voldoe je aan deze wettelijke eis en aan de constructieve veiligheid van jouw woning.

De redenen waarom

constructieberekeningen nodig zijn
  • Wettelijke verplichting.
  • Met constructieberekeningen kun je aantonen dat de gewijzigde en nieuwe draagconstructie veilig en stabiel is.
  • Om verzakkingen te voorkomen.
  • Om scheuren te voorkomen.
  • Om instabiliteit van de woning te voorkomen.
  • Om kwalitatief en veilig te kunnen bouwen.
Kosten berekenen

Voorbeelden uitbouw constructieberekening

Aanbouwen….we hebben ze in 2.300 varianten. Elk met z’n eigen constructieberekeningen! Ziehier enkele voorbeelden van gevelaanzichten.

Uitbouw zonder constructieberekening? nooit doen!

Verhalen over nachtmerrie-verbouwingen, je kent ze vast. Gescheurde muren, lekkages, verzakkingen. Een uitbouw is een serieuze constructieve wijziging aan je woning. Een groot gedeelte van de achtergevel verdwijnt waardoor je woning niet meer stabiel genoeg is. Om die reden zijn constructieberekeningen niet alleen noodzakelijk maar zelfs wettelijk verplicht. Dat garandeert de veiligheid en de kwaliteit van jouw uitbouw waardoor je zeker weet dat jij en jouw buren nu én in de toekomst veilig wonen.

Constructieberekeningen, dat is het specialistisch werk van een bouwkundig constructeur. Deze berekent hoeveel gewicht er op een draagconstructie komt te staan en of je huis wel stabiel is. De constructeur berekent hoe dik en hoe sterk het materiaal en de constructies voor je aanbouw moeten worden. Voor zijn advies betaal je ongeveer € 1.200,-. Omdat wij veiligheid voorop stellen zijn de constructieberekening door een gediplomeerd constructeur standaard opgenomen in onze offerte. Zo kom je achteraf nooit voor onverwachte kosten te staan.

Stabiliteitswaarborg = Optimale veiligheid. Aanbouwfabriek staat voor veilig en duurzaam bouwen. Zo zorgen wij altijd voor de wettelijke verplichte constructieberekeningen. En dankzij onze innovatieve manier van bouwen is de stabiliteit van jouw woning in de constructie van de aanbouw standaard gezekerd. Dit noemen wij het Stabiliteitswaarborg.

Geotechnisch bodemonderzoek en funderingsadvies

Een veilige en goed gebouwde uitbouw? Dan zijn constructieberekeningen, het funderingsadvies en sonderingen onmisbare onderdelen. Met een gewicht van 30.000 kilo wil je absoluut zeker weten dat alle constructies van je aanbouw goed zijn berekend. Onze dealer zal de sonderingen en het funderingsadvies met je bespreken tijdens het adviesgesprek.

Bij Aanbouwfabriek betaal je niets extra’s voor de wettelijk verplichte constructieberekeningen. Aanbouwfabriek bouwt altijd volgens de constructieberekeningen. Daarom ontvang je bij ons ook een all-in offerte inclusief gratis constructieberekeningen!

Kosten berekenen
Tessa Hendrikx
We hadden al een heel goed gevoel met het adviesgesprek. Alles tot in de puntjes geregeld.
Advies nodig?

Advies nodig?

We helpen je graag!

Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Je vraag per e-mail kan ook. Stel 'm hier en je ontvangt uiterlijk binnen 24 uur antwoord.

- Stuur ons een e-mail