Uitbouw woonkamer

 • Binnen 1 uur een complete offerte in je mail.
 • Op basis van de beste bouwkwaliteit.
 • Uitstekende isolatiewaarden, zowel warmte als geluid.
 • 25 dagen woonklaar.
Kosten berekenen
Uitbouw woonkamer

Uitbouw woonkamer

Meer huis in 25 dagen

Bouw je je woonkamer uit, dan creëer je al snel zo’n 25 m2 aan woonruimte. Zo wordt je kamer in één keer een heel stuk groter en, met een glazen pui, lichter bovendien. Klinkt dat ronduit luxe? Ga dan naar de offerte tool en je weet binnen een uur aan welk bedrag je moet denken. Niet ongeveer, maar exact, want bij Aanbouwfabriek nemen we àlle kosten mee.

Niks beperkingen; bij Aanbouwfabriek heb je alle vrijheid om je extra woonruimte vorm te geven. De afmetingen, de ramen en deuren, de gebruikte materialen – in onze offerte tool kun je ons precies vertellen hoe je het voor je ziet. Naast vrijheid in de ontwerpfase, bieden we ook veel vrijheid bij de bouw. Zelf de binnenafwerking doen? Geen probleem.

Daarbij bouwen we binnen je planning én je budget. Dat krijg je zwart-op-wit en daar mag je ons dus aan houden.

De voordelen van Aanbouwfabriek

Voor je uitbouw woonkamer
 • All-in offerte: van fundering tot en met schilderwerk.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Duurzaam en onderhoudsarm.
 • Stabiliteitswaarborg.
 • Zeer flexibel qua uitvoering - wel 2.300 varianten mogelijk!
 • Uitstekende isolatiewaarden, zowel warmte als geluid.
Kosten berekenen

Voorbeelden uitbouw woonkamer

Ruimer leven kan op veel manieren. Met ramen en deuren die je laat kiepen, draaien of schuiven. Met een daklicht, een open haard, of wat je ook bedenkt. In elk geval met lekker veel extra meters om te werken, te spelen, te relaxen. Kijk maar eens naar de voorbeelden voor jouw uitbouw woonkamer.

Duurzaam en degelijk

Solide constructies met de allerbeste eigenschappen op het gebied van duurzaamheid, geluids- en warmte-isolatie, daar kiezen we voor. Gipswandjes komen er dus niet in: we bouwen met beton en met steen. Met dubbel of driedubbel glas. En we kiezen voor het beste hang- en sluitwerk. Zo garanderen we lange levensduur en weinig onderhoud.

De binnenspouwbladen en dakplaten zijn prefab en van beton. Dit doen we niet zomaar. Maar om de best mogelijke geluidsisolatie te realiseren voor de uitbouw van je woonkamer. Dakconstructies en binnenspouw-bladen van houtskelet (houten staanders afgewerkt met gipsplaten) of kalkzandsteen metselwerk bieden een veel lagere geluidsisolatie. Dat mag misschien goedkoper zijn, maar wij kijken liever naar het comfort en de duurzaamheid.

Prefab betonnen constructies zoals onze dakconstructie en binnenspouwbladen hebben een hoger soortelijk gewicht (massa) waardoor het casco van Aanbouwfabriek veel zwaarder is dan een casco van houtskelet of metselwerk. Dit betekent dat er meer gewicht komt te rusten op de plaatfundering. Dat vraagt dus om grondig rekenwerk! Bij Aanbouwfabriek hebben we elke denkbare uitbouw doorgerekend en bouwen we met een gerust hart. Met beton, want dat is onverwoestbaar en biedt verreweg de beste eigenschappen op het gebied van warmte- en geluidsisolatie.

Bij Aanbouwfabriek produceren we alvast vooruit en hebben we de aanbouw van je woonkamer al gedeeltelijk in ons magazijn staan. De dakconstructie, de funderingsonderdelen, de stalen balk en de binnenspouwbladen hebben we standaard op voorraad. Dus wanneer één van onze dealers bij je aan de slag gaat dan kunnen we dus razendsnel leveren. Gegarandeerd opleveren binnen 25 dagen door de slimme combinatie van prefab en traditionele bouw. Dat is Aanbouwfabriek!

Alleen materialen met de beste producteigenschappen komen in beeld bij Aanbouwfabriek. Want bouw je een stukje woonkamer aan, dan wil je van optimaal comfort genieten. Bereken eenvoudig de kosten voor je uitbouw woonkamer met onze offerte tool.

Bij Aanbouwfabriek bieden we je keiharde garanties en zekerheden

 • All-in offerte: van fundering tot en met schilderwerk.
 • Géén verborgen meerkosten.
 • Inclusief constructieberekeningen.
 • Binnen 25 werkdagen opgeleverd.
 • Stabiliteitswaarborg.
 • Hoge isolatiewaardes.
 • Al onze dealers zijn aangesloten bij Bouwgarant.

Aanbouwfabriek werkt samen met gerenommeerde dealers in 140 regio’s. Samen plaatsen we al zo’n dertig jaar aanbouwen dus je gaat in zee met een zeer ervaren specialist. Een prettige zekerheid!

Kosten berekenen
Peter Banderei
Met precisie werd de eerste dag onze buitenmuur ingezaagd. Alle onderdelen paste in één keer!
Advies nodig?

Advies nodig?

We helpen je graag!

Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Je vraag per e-mail kan ook. Stel 'm hier en je ontvangt uiterlijk binnen 24 uur antwoord.

- Stuur ons een e-mail